Σύντομο Βιογραφικό

Είναι Σύμβουλος Διοίκησης της Eurobank για θέματα Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και Πληροφορικής και Πρόεδρος της εταιρίας Business Exchanges SA που προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικών προμηθειών και ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Υπήρξε Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LogicDIS, καθώς και Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας e-Solutions SA.

Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, αρμόδιος για την Πληροφορική, την Ηλεκτρονική Τραπεζική, την Οργάνωση, τη Λιανική Τραπεζική, τα εναλλακτικά δίκτυα και την επιχειρηματική δραστηριότητα του Oμίλου στους κλάδους της Πληροφορικής και υπηρεσιών ( εταιρίες e-Vision, Exodus, Πειραιώς Direct Services, ABC, Project-On-Line, Interattica). Προηγουμένως υπήρξε Διευθυντής Πληροφορικής στην Τράπεζας Χίου, στη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ και στα Διυλιστήρια Ασπροπύργου.

Χρημάτισε Γεν. Γραμματέας, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων Η/Υ και Πληροφορικής (ΕΠΥ). Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Τεχνικού Συμβουλίου Πληροφορικής (ΤΕΣΥΠ, μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΜΟΠ Πληροφορικής και μέλος της επενδυτικής επιτροπής ΤΑΝΕΟ κ.ά. Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτροπές, συμβούλια και ομάδες εργασίας για θέματα ανάπτυξης και χρήσης της Πληροφορικής. Διετέλεσε επίσης μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ κατά την περίοδο 6/2000-4/2004.

Υπήρξε μέλος του Executive Jury των ευρωπαϊκών βραβείων πληροφορικής & επικοινωνιών (ICT-Prize) καθ΄όλη τη διάρκεια απονομής τους (1995-2007). Δίδαξε Ανάλυση Συστημάτων στο ΕΛΚΕΠΑ, διετέλεσε μέλος του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και μέλος του Business Advisory Committee του International ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ιδιαίτερα με θέματα καινοτομίας και νεανικής επιχειρηματικότητας, προσφέροντας υπηρεσίες μέντορα σε νέους επιχειρηματίες και στηρίζοντας πρωτοβουλίες προώθησης της καινοτομίας. Είναι συγγραφέας του e-book «Καινοτομία και Τεχνολογία: Εξωστρέφεια και πελατοκεντρικότητα στα επιχειρησιακά μοντέλα – Ο ρόλος των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών» (www.think-act.gr).

Είναι πτυχιούχος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Grenoble Γαλλίας (Maitrise MIAG). Διαθέτει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιστροφή